Bloedafname ETZ

U hebt van uw arts een formulier ontvangen voor laboratoriumonderzoek. Op dit formulier is aangegeven welke onderzoeken nodig zijn. Bij de bloedafname in het ETZ kunt u terecht om bloed te laten afnemen en om andere lichaamsmaterialen in te leveren, zoals urine en ontlasting. In de laboratoria van het ETZ wordt uw bloed of lichaamsmateriaal vervolgens onderzocht.

De uitslag van het onderzoek wordt zo spoedig mogelijk naar uw aanvragend arts of specialist gestuurd. Met uw aanvragend arts overlegt u wanneer u de uitslag met hem of haar bespreekt. Op alle bloedafnameafdelingen van het ETZ bent u van harte welkom. Ook kunt u naar een prikpost van Diagnovum bij u in de buurt. Een afspraak maken is meestal niet nodig.

Bloedafname ETZ Elisabeth

Bij binnenkomst op de afdeling Bloedafname neemt u een volgnummer bij de keuzezuil. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Op de schermen in de wachtruimte verschijnt uw volgnummer. U ziet dan bij welke balie of prikcabine u verwacht wordt. Ook is een presentatie te zien over de werkwijze van de Bloedafname. Kinderen jonger dan vier jaar kunnen op deze locatie bij voorkeur terecht tussen 08.00 en 16.00 uur. Wij kunnen dan de beste aandacht aan uw kind besteden.

Bloedafname ETZ Tweesteden

Met de patiëntenpas meldt u zich aan bij een van de aanmeldzuilen in de centrale hal. Hier worden uw persoonsgegevens gecontroleerd. Vervolgens gaat u naar het Afnamelaboratorium en daar maakt u een keuze bij de keuzezuil. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Op de schermen in de wachtruimte verschijnt uw volgnummer. U ziet dan bij welke balie of prikcabine u verwacht wordt. Ook is een presentatie te zien over de werkwijze van de Bloedafname.

Bloedafname ETZ Waalwijk

Met de patiëntenpas meld u zich aan bij een van de aanmeldzuilen in de centrale hal. Hier worden uw persoonsgegevens gecontroleerd. Vervolgens gaat u naar het Afnamelaboratorium en daar neemt u een volgnummer. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Houd het oproepsysteem goed in de gaten.

Wachttijden

We proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat u even moet wachten. Dit is meestal tijdens de piekuren, zoals in de ochtend. Ook kan het gebeuren dat iemand die later binnenkomt, eerder wordt geholpen. Bijvoorbeeld bij een spoedaanvraag of een bloedafname bij kinderen. We vragen hiervoor uw begrip.